Fysioterapia, Oulu

Yksilöllistä hoitoa vammoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn

Fysioterapia tähtää tuki- ja liikuntaelinten vammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Oulussa vastaanottoaan pitävän Harri Karvosen fysioterapiamenetelmät perustuvat aktiiviseen kuntoutukseen, joka määräytyy aina asiakkaan tilan ja tarpeiden mukaan. Hieronnan, manuaalisen käsittelyn sekä terapeuttisen ohjauksen ja neuvonnan lisäksi voidaan käyttää sähköhoitoa ja kinesioteippausta. Kukin asiakas saa yksilöllisen hoitosuunnitelman. Varaa aika fysioterapiaan tästä.

Fysioterapiaa hyvissä puitteissa, ammattilaisen toteuttamana

Harrin vastaanotto sijaitsee Hyvän Olon Taikomossa, jossa on fysioterapiaa varten hyvät tilat, sekä kuntosali tarvittavien harjoitusten tekemiseen. Harrilla on uusin alan koulutus ja omakohtaista kokemusta varsinkin urheiluvammoista, joten fysioterapia sujuu takuulla turvallisesti kaikkien oikeiden oppien mukaan. Voit lukea lisää Harrin taustoista täältä.

Varaa aika fysioterapiaan

Fysioterapiaan voit tulla lähetteellä tai ilman, ja käytössä on Kelan suorakorvausmenettely. Aikoja löytyy aina aamusta klo 8.00 alkaen, mahdollisuus on myös ilta-aikoihin klo 20.00 saakka. Vastaanotto sijaitsee Oulun keskustan kupeessa, Technopoliksen talossa. Tarkemmat yhteystiedot ja saapumisohjeet löydät täältä. Tutustu myös fysioterapian hinnastoon!